Valiuta:
Krepšelis
Tarpinė suma
0,00 €
Pristatymas
Viso
0,00 €
Pomidorų padažas be konservantų, 500 g
1,98 €
KĖDAINIŲ pomidorų padažas BE KONSERVANTŲ, 500 ml
Kilmės šalis: Lietuva
Grynasis kiekis (g/ml): 500
Prekės ženklas:
Kėdainių konservų fabrikas
Tiekėjo kontaktai:
Kėdainių konservų fabrikas, UAB, Šingaliai, LT-58191 Kėdainių r.
Tiekėjas: Gulbelė
Aprašymas
Pomidorų padažas KĖDAINIŲ Be konservantų – pagamintas pagal laiko patikrintą receptą, tirštos konsistencijos. Tinka mėsos, makaronų patiekalams pagardinti, picoms pertepti.
Sudedamosios dalys
Vanduo, pomidorų pasta (36%), cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga, prieskoniai.
MAISTO PRIEDAI
E330, E261
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė 514,00 kJ / 121,00 Kcal
Riebalai 0,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys 0,00 g
Angliavandeniai 28,00 g
Cukrūs 23,00 g
Baltymai 1,20 g
Druska 1,90 g
Kilmės šalis:
Kilmės šalis: Lietuva
Grynasis kiekis (g/ml): 500
Prekės ženklas:
Kėdainių konservų fabrikas
Tiekėjo kontaktai:
Kėdainių konservų fabrikas, UAB, Šingaliai, LT-58191 Kėdainių r.
Tiekėjas: Gulbelė
Aprašymas
Pomidorų padažas KĖDAINIŲ Be konservantų – pagamintas pagal laiko patikrintą receptą, tirštos konsistencijos. Tinka mėsos, makaronų patiekalams pagardinti, picoms pertepti.
Sudedamosios dalys
Vanduo, pomidorų pasta (36%), cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, druska, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, citrinų rūgštis), natūrali kvapioji medžiaga, prieskoniai.
MAISTO PRIEDAI
E330, E261
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)
Energinė vertė 514,00 kJ / 121,00 Kcal
Riebalai 0,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys 0,00 g
Angliavandeniai 28,00 g
Cukrūs 23,00 g
Baltymai 1,20 g
Druska 1,90 g
Kilmės šalis:
15 Prekės
477058320914
Specifinė nuoroda
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.