Jūsų dėmesys – brangiausia dovana

Jūsų dėmesys – brangiausia dovana

Jei karantinas apdovanojo galimybe daugiau laiko praleisti namuose, o artėjančios šventės žadina šiltus jausmus, kviečiame bent vakarą paskirti kūrybai. Ne tik dėl to, kad smulkmeniška veikla maloniai veikia smegenis, bet ir tam, kad pačius brangiausius apdovanotumėte nuoširdžiu dėmesiu. Dalinamės keletu paprastų idėjų.

ADVENTO KALENDORIUS – Jūsų šilčiausi linkėjimai ar užduotėlės ir saldainiukai – puikus turinys laukiant gražiausių žiemos švenčių. Supakuokite į dovanų popieriaus likučius ar popierinių pirkinių maišelių dalis, o sukabinti galite nors ir ant medinės pakabos ar šakos. Tokia dėmesio dozė bus maloni ir mažam, ir dideliam. Svarbiausia: vieną per dieną.

 Šaltinis:Pinterest

LEDINUKŲ PUOKŠTĖ – puiki dovana, kuri gali tirpti iš lėto. Ledinukai ant pagaliuko, tad bus patogu ir užmauti jiems plonesnio popieriaus ar celofaninius žiedlapius, ir įsmeigti į putplasčio pagrindą ar kempinę. Vazelės vietoje dailiai atrodys naujai nudažytas senas vazonėlis ar gražus stiklainiukas, o gal net vienkartinis puodelis atgims antram gyvenimui.

  Šaltinis:Pinterest

SALDAINIŲ MEDIS – tai fantastinis kūrinys, kuriam abejingi ir maži, ir dideli, nes puikiai atrodo iš šokoladinių saldainių puošniais popierėliais. Greitai susitvarkysite pasinaudoję karštais klijais. Vazelės vietoje taip pat dailiai atrodys naujai nudažytas senas vazonėlis ar gražus stiklainiukas, o gal net vienkartinis puodelis papuoštas antram gyvenimui.

  Šaltinis:Pinterest

SALDAINIŲ ROGĖS – pačios tinkamiausios, kai nežinia, ar per Kalėdas bus sniego, mat lengvai galima išardyti ir paversti malonumu prie kavos ar arbatos. Prireiks šiek tiek lipnios juostos ir kaspinėlių. Ranka užrašyta sveikinimo kortelė padės jūsų sveikinimui patekti tiesiai į pasirinktą širdį.

  

 Šaltinis:Pinterest

DOVANA PUODELYJE – daili ir praktiška dovana kasdieniam rūpesčiui parodyti. Užpildykite ne būtinai saldumynais. Puikiai tiks ir rankų kremas, nagų lakas ar dildė, dailus dantų šepetėlis... – viskas, ką dažnas naudojame buityje. Pasirinkę puodelį be kalėdinio dekoro galite tikėtis, kad jis bus naudojamas ištisus menus.

  Šaltinis:Pinterest

Jei laikantis karantino nepavyks artimųjų pasveikinti gyvai, rekomenduojame linkėjimus siųsti su e-gulbele.lt: Jūsų surinktas prekių krepšelis ar dovanų rinkinys bus pristatytas nurodytu adresu su geriausiais linkėjimais, be kontakto ir sveikinimo atvirute, jei pageidausite.